BUAT DUIT DENGAN FINGO | FINGO ECOMMERCE
Bagaimana nak buat duit dengan mudah melalui App Fingo?


Di Fingo, cara kerja anda adalah dengan memperkenalkan platform FINGO kepada orang lain untuk daftar join platform Ecommerce FINGO dan MEMBELI BELAH di FINGO. Anda boleh memperkenalkan FINGO kepada orang lain dengan menggunakan link affiliates yang diberi oleh FINGO.


Bagaimana sistem Fingo berfungsi?


Sebaik sahaja prospek KLIK pada LINK affiliates yang anda beri, prospek akan terus dibawa masuk ke dalam sistem FINGO dan prospek akan melalui *PROSES SIGN UP* terlebih dahulu. Setelah prospek berjaya melalui proses pendaftaran, prospek secara AUTOMATIK telah menjadi seorang SHOPPER di FINGO dan diletakkan di bawah anda.

Dengan menjadi sebagai SHOPPER, sebagai penghargaan Fingo akan menghadiahkan VOUCHER yang bernilai RM5 kepada prospek tersebut. Dengan VOUCHER tersebut, prospek sebagai SHOPPER dapat membeli belah barangan dalam E-HYPERMARKET FINGO.

Apa yang anda dapat setiap kali memperkenalkan Shopper?

Secara tak langsung, anda sebagai USAHAWAN FINGO telah berjaya memperkenalkan FINGO kepada orang lain, yang BEST GILERR, setiap pembelian oleh SHOPPER dalam platform FINGO, anda akan dibayar 10% oleh FINGO. Bayaran ini adalah ON THE SPOT!!!!
Bayangkanlah jika anda mempunyai 1000 orang SHOPPER di bawah rangkaian anda dan setiap shopper membuat pembelian di FINGO. Berapa RM yang akan anda terima?? Sangat berbaloi-baloi.
Trend dunia zaman sekarang semuanya di hujung jari. Grab, Uber, Food Panda, Food Grab, Trevaloka, Expedia, Booking.com, Amazon, Ebay, Alibaba, Lazada, Shopee, Fingo, Maybank2u, Cimbclick, RhbNow, WhatsApp, Facebook, YouTube.. Semuanya di hujung jari dan dunia terlalu cepat berubah.
Ada orang terus rebut peluang, ada orang suka tunggu dan lihat, ada orang suka tengok-tengok orang. Terpulanglah dengan cara pemahaman dan tindakan masing-masing. Sama ada kita bijak mengambil peluang atau tengok sahaja peluang itu berlalu pergi.OKlah, kalau nak cerita kelebihan Fingo memang tak ada kesudahannya dan akan menjadi panjang lebar pula tulis dalam website bisnes fingo ni!Anda boleh hubungi kami melalui whats app di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya!


https://ecommercefingo.wasap.my/


Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN!


https://www.facebook.com/fingoaffiliates/


"Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan. Tuan dan puan boleh join sesiapa sahaja leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya? Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! Insyaallah 100% dijamin menjadi sekiranya tuan dan puan ikut step dan strategi yang saya berikan nanti. Ciptalah kejayaan bermula dari sekarang!"

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE