CARA UPGRADE KE PREFERRED SHOPPER (PS) | FINGO ECOMMERCE

Upgrade Shopper ke Preferred Shopper (PS)


Ini adalah pilihan sahaja kepada ahli-ahli Shopper (SH) yang ingin jana income lumayan dengan FINGO. Sekiranya anda tidak upgrade, anda tetap boleh shopping seperti biasa dan masih boleh beli semua produk di FINGO dengan harga yang lebih murah berbanding lain-lain platform ecommerce di Malaysia. Anda cuma anda TIDAK DAPAT KELEBIHAN SHOPPING SEBAGAI PREFER SHOPPER(PS) sahaja. Sekiranya anda tahu kelebihan Preferred Shopper, anda mungkin pertimbangkan untuk upgrade akaun SH anda ke akaun PS.

Sekiranya berminat untuk upgrade, sila ikut cara di bawah ini dan anda berpeluang menjana pendapatan pasif sambil bershopping. 


Untuk upgrade ke PS, anda hanya perlu membuat belian salah satu Gift Pack sekali sahaja

Untuk upgrade Shopper ke Preferred Shopper (PS) :
  1. Anda klik UPGRADE,
  2. Seterusnya pilih produk atau barangan yang anda nak beli. 
  3. Klik DETAIL untuk lihat penerangan barangan tersebut. 
  4. Klik BUY 
  5. Isikan alamat rumah anda yang lengkap.
  6. Seterusnya buat pembayaran mengunakan online banking, 
  7. SELESAI

Setelah anda telah berjaya upgrade, akaun akan akan bertukar dari Shopper ke Preferred Shopper. Anda akan dapat kod dan link invite untuk anda share ke social media dan mula jana income berganda-ganda di Fingo. Anda boleh lihat contoh gambar di bawah.
Sekiranya anda belum daftar sebagai SHOPPER di FINGO, anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO.  Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses.http://bit.ly/SmartFINGO


left-sidebarPages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE