FINGO MARKETING

Selami Pemasaran FINGO Secara UmumLAZADA, SHOPEE, TAOBAO, ALIBABA merupakan contoh konsep aplikasi atas talian yang menawarkan mall membeli belah secara atas talian kepada setiap pengguna yang berdaftar. Tahukah anda, semasa mereka bermula mereka membelanjakan berjuta-juta dan mungkin juga berbilion ringgit untuk mempromosikan aplikasi mereka. Pelbagai bentuk pengiklanan telah dibuat melalui Media sosial, media cetak, televisyen, radio dan pelbagai lagi cara untuk memastikan setiap pengguna memuat turun aplikasi mereka dalam smartphone.

Kini, perniagaan melalui aplikasi adalah paling menguntungkan tetapi keuntungan ini hanya pergi kepada syarikat dan beberapa individu tertentu sahaja. Kita sebagai pengguna hanya menikmati, membeli dan membelanjakan wang kepada syarikat-syarikat tersebut sahaja. Baru-baru ini Shopee membelanjakan jutaan ringgit dengan membayar Cristiano Ronaldo bagi tujuan iklan mereka. Sudah tentu bukan bayaran yang murah dan ramai tertanya-tanya  berapa jumlah yang Shopee bayar kepada beliau untuk menjadikan belianu sebagai icon Shopee.


BAGAIMANA KALAU JUTAAN RINGGIT YANG DIBAYAR UNTUK TUJUAN PENGIKLANAN ITU DIBAYAR KEPADA PENGGUNA SEPERTI KITA??

Ini bermaksud syarikat memberi keuntungan kepada kita dengan mengenakan beberapa syarat dan ianya sudah tentu bukan percuma. Sebagai contoh, mungkin jutaan ringgit itu dapat diterjemahkan ke akaun kita walaupun hanya 1%. Persoalannya sekarang mengapa kita sebagai pengguna hanya melihat 1% kalau kita boleh dapat 99%?


ADAKAH INI MUSTAHIL??

Sekarang perkara ini TIDAK MUSTAHIL lagi apabila adanya satu aplikasi ecommerce yang sanggup membayar anda iaitu FINGO.


FINGO MARKETING / PEMASARAN FINGO

FINGO MAHU BAYAR ANDA!!

YER!! Fingo mahu bayar anda.
FINGO memilih untuk mempromosikan aplikasi mereka melalui pengguna dan bukan dengan  membayar kepada syarikat pengiklanan. Mereka mahu beri anda duit jika anda bantu iklankan application FINGO kepada setiap pengguna.
Testimoni Income Pengguna Applikasi Fingo


Bagaimana FINGO membayar anda?

Anda yang DOWNLOAD dan berdaftar dengan FINGO akan diberi peluang menjadi sebahagian tenaga pembangunan FINGO yang masih baru bermula untuk mengajak lebih ramai orang mendaftar dalam aplikasi ini. Fingo akan membayar anda CASHBACK secara harian melalui akaun Fingo anda.
INI BUKAN GURAUAN. (Rujuk gambar di atas). Setakat ini baru 100 ribu ahli di Malaysia yang berdaftar dengan FINGO dan ramai telah memperolehi pendapatan melalui aplikasi hebat ini. Kita bukan lagi bercakap tentang ribuan, tetapi ratusan ribu ringgit dengan sebuah aplikasi yang hebat iaitu APPLIKASI FINGO.Kenapa FINGO bayar Anda?

Mudah sahaja untuk menjawab soalan ini. CASHBACK ini sebagai upah anda kerana mempromosikan aplikasi mereka. Anda buat anda dapat, dan tiada istilah goyang kaki duit masuk. Jadi pendapatan di sini halal! Ini bukan satu pelaburan atau bukan juga skim cepat kaya atau MLM. FINGO adalah legal, berdaftar dan telah disahkan oleh badan kerajaan yang ianya tidak melanggar undang-undang.


MUDAHNYA NAK DAPAT CASHBACK?

Anda cuma ikut 3 syarat yang kami berikan ini:
  1. Download aplikasi dan lakukan pendaftaran percuma. 
  2. Buat pilihan barangan giftpack yang disediakan dan purchase (beli) melalui aplikasi. 
  3. Kongsikan aplikasi ini seramai mungkin.
Hanya 3 syarat ini sahaja dan segalanya bermula untuk anda mencipta income pasif di FINGO. Mudah bukan?


SISTEM FINGO

Bina rangkaian atau Networking seramai mungkin. Paling mudah gunakan Facebook, Twitter atau Insta. Facebook antara salah satu contoh aplikasi jaringan sosial networking yang paling berjaya dan paling banyak menghasilkan usahawan online yang kaya raya setakat ini. Ketika di peringkat permulaan, Facebook hanya digunakan di sebuah kampus bermula dengan beberapa orang budak college dropouts yang memikirkan sebuah teknologi. Siapa sangka dengan mengajak teman-temannya mendaftar secara percuma dan mengunakan FACEBOOK kini Mark Zuckerberg merupakan antara perintis aplikasi yang menjadi billionaire.

Tanpa anda sedari, Facebook membuat bilions duit masuk ke dalam akaun mereka tanpa sedikitpun peduli tentang akaun anda walaupun anda mengunakannya dan kadangkala anda  mengajak orang lain mendaftar juga. Bukan berniat memburukkan tapi sekiranya kita boleh membuang masa menguntungkan orang lain bagaimana pula dengan diri sendiri. Jadi, FINGO juga menggunakn pendekatan yang sama, tetapi FINGO membayar anda ketika anda guna atau mempromosikan aplikasi mereka.


PERLUKAH MODAL UNTUK BERMULA?

Sebenarnya tiada istilah modalpun dalam FINGO. Jika semuanya percuma maka tiada keistimewaan dalam aplikasi ini. Semua orang akan ambil sikap sambil lewa dan acuh tak acuh. Hanyalah syarat untuk melihat kesungguhan anda menyokong FINGO, anda hanya perlu membeli giftpack yang disediakan oleh FINGO dengan HARGA RM199.

Dengan bayaran ini, anda akan terima barangan yang anda pilih serta SATU LAGI VOUCHER MEMBELI-BELAH di FINGO berharga RM199.00. Anda boleh gunakan voucher ini dalam masa 6 bulan. JADI BAYARAN RM199 pergi semula kepada anda.

Sekiranya anda belum daftar sebagai SHOPPER di FINGO, anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO.  Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses. Sebaik sahaja pendaftaran anda sukses, anda boleh upgrade sebagai Preferred Shopper.http://bit.ly/SmartFINGO

https://www.facebook.com/fingoaffiliates/

left-sidebar

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE