PELUANG CIPTA PENDAPATAN PASIF DI FINGO | FINGO ECOMMERCE

PELUANG CIPTA PENDAPATAN BESAR MELALUI KEGHAIRAHAN PEMBELI SHOPPING ONLINE YANG TIDAK DIKETAHUI UMUM!!

TREND hari ini, semakin ramai yang lebih selesa untuk membeli produk secara online. Lebih-lebih lagi bagi individu yang sememangnya telah tahu apa yang mereka mahukan dan tidak mempunyai banyak masa yang terluang untuk pergi ke kedai membeli produk tersebut. Malahan pembeli sekarang lebih selesa semua barangan yang dibeli terus sampai di depan pintu rumah. Banyak masa dapat dijimatkan.

Kini wujud beberapa social e-commerce seperti Shopee, Lazada, ebay, Lelong dan sebagainya bagi memenuhi trend pembeli sekarang. Dan social-ecommerce terbaru yang ohsemmm dan menawarkan tabiat gila shopping hingga membawa kepada PENDAPATAN YANG HEBAT.

Tahukah anda, FINGO??

FINGO, platform membeli belah secara online yang secara rasminya dilancarkan pada 29 Julai 2019 di MALAYSIA. Headquarters FINGO adalah di China iaitu terletak di Hangzhou Fang Guo Information Technology Co. Ltd (China). FINGO China telah membuka pasarannya di Asia Tenggara dengan memilih MALAYSIA sebagai NEGARA PERTAMA untuk membesarkan bisnesnya. Diikuti Singapura, Thailand, Vietnam dan Indonesia.

Fingo menggunakan trademark “Buy to save, share to earn”. Dengan berdaftar sebagai FINGO SHOPPER, anda akan menerima RM5 cash back. Pendaftaran adalah percuma. Klik link di bawah untuk mendaftar sebagai FINGO SHOPPER.


https://page.fingo.shop/shareInvite?shareCode=FV98AG&lang=myBagi anda yang inginkan pendapatan pasif gila-gila di FINGO, anda boleh upgrade ke Preferred SHOPPER (PS). Dan kelebihan yang FINGO berikan kepada Preferred Shopper adalah insentif 10% bagi prospek yang mendaftar melalui link referral anda, setiap pembelian mereka itu akan mendatangkan PENDAPATAN YANG BESAR BUAT ANDA.

Sekiranya anda memperkenalkan platform FINGO kepada rakan A, rakan B dan rakan C, anda boleh rujuk kiraan insentif mudah di bawah.

"Rakan A beli barang harga RM50, anda dapat 10%. Rakan B beli barang harga RM7.80, anda dapat 10% dan rakan C beli barang RM170, anda dapat 10%. Cuba bayangkan jika anda memperkenalkan 100 orang, 500 orang atau 1000 orang. Cuba kira sekiranya 1000 kenalan yang diperkenalkan oleh anda membuat pembelian di FINGO??"


DI SINI ANDA AKAN RASAI NIKMATNYA PASIF INCOME DI ATAS TABIAT ORANG MALAYSIA YANG SEMEMANGNYA HANTU SHOPPING ONLINE!!


OKlah, kalau nak cerita kelebihan fingo memang tak ada kesudahannya dan akan menjadi panjang lebar pula tulis dalam website bisnes fingo ni!Anda boleh hubungi kami melalui whats app atau join group Telegram di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya!https://ecommercefingo.wasap.my/https://t.me/joinchat/B2ZgkheCsE2-FJVJfmyHiQ


Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN!"Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan. Tuan dan puan boleh join sesiapa sahaja leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya? Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! Insyaallah 100% dijamin menjadi sekiranya tuan dan puan ikut step dan strategi yang saya berikan nanti. Ciptalah kejayaan bermula dari sekarang!"

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE