FINGO MLM ATAU PIRAMID?






PENGENALAN


Ada yang keliru tentang sistem FINGO? Ada pendapat peribadi menyatakan FINGO adalah MLM atau menggunakan sistem piramid! Ini jawapan kepada persoalan di atas. Mohon baca sampai habis. Konsep FINGO adalah AFFILIATE marketing. Apa maksud AFFILIATE?


Secara ringkasnya Affiliate merupakan salah satu teknik memasarkan dan mengiklankan produk di internet. Program Affiliate ialah apabila anda menjadi orang tengah atau agen mempromosikan produk orang lain melalui link affiliate atau link promosi dan anda akan mendapat komisen dalam jumlah tertentu jika ada orang membeli produk tersebut melalui link affiliate anda.



Pihak kami jelaskan lagi melalui contoh berikut.

Ahmad jual songkok. Disebabkan ahmad ingin luaskan lagi pasaran songkok, maka ahmad buka tawaran untuk jadi agen songkok kepada sesiapa sahaja yang berminat dengan komisen yang tertentu. Katakan ada agen bernama Cik Bedah berminat nak jadi agen songkok. Dia register jadi agen songkok Ahmad dan mula lakukan promosi songkok Ahmad. Cik Bedah promosi menggunakan iklan FLYER atau BROCHURE yang telah disediakan oleh Ahmad. Jika ada orang nak beli songkok, Cik Bedah cuma fowardkan je customer tu kat Ahmad. Ahmad akan uruskan payment, packaging dan postage kepada pembeli tersebut. Apabila songkok tersebut berjaya dijual maka Ahmad pun bayar komisen kat Cik Bedah.


Jadi berdasarkan situasi di atas :

Affilate Marketer - Cik Bedah
Affiliate Manager - Ahmad
Link Affiliate - FLYER / BROCHURE



Dengan perkembangan teknologi online yang semakin canggih, banyak sistem affiliate telah dicipta mengikut trend masa kini. Sekarang, sistem affiliate adalah satu sistem yang unik yang mana pihak affiliate manager boleh mengesan rekod jualan, rekod komisen, rekod klik setiap agen affiliate berdasarkan koding ID tertentu.


Affiliate amat sesuai untuk newbie yang baru nak berjinak-jinak dengan bisnes online kerana

  1. Tak payah pening-pening fikir nak jual produk apa
  2. Register mudah. Ada yang free dan ada yang kena beli barang dulu.
  3. Website promosi disediakan. Anda hanya jadi promoter sahaja.


Konsep affiliate ini yang digunakan oleh FINGO untuk memasarkan produk mereka. Sebagai contoh link affiliate FINGO seperti di bawah




Sekiranya prospek mendaftar melalui link affiliate di atas dan melakukan pembelian produk di platform FINGO, saya akan dapat komisen 10% dari FINGO. Apa yang perlu saya buat, saya hanya kongsikan link tersebut dan invite sebanyak mungkin prospek untuk mendaftar di application FINGO. Semakin hari semakin ramai yang dah berjaya dalam Bisnes FINGO. Anda boleh klik di sini untuk lihat TESTIMONI FINGO







Ayuh bina pendapatan pasif anda hari ini juga. Jangan bertangguh lagi.


Anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO. Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses.












OKlah, kalau nak cerita kelebihan Fingo memang tak ada kesudahannya dan anda boleh hubungi kami melalui whats app di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya!






Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN!








"Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan. Tuan dan puan boleh join sesiapa sahaja leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya? Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! Insyaallah 100% dijamin menjadi sekiranya tuan dan puan ikut step dan strategi yang saya berikan nanti. Ciptalah kejayaan bermula dari sekarang!"

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE