KELEBIHAN UPGRADE SHOPPER KEPADA PREFERRED SHOPPER | FINGO ECOMMERCE
Dalam artikel kali ini, kami akan jelaskan apa kelebihan yang bakal anda dapat sekiranya anda upgrade status dari Shopper ke Preferred Shopper. Adakah anda wajib upgrade status sebagai Preferred Shopper? Jawapannya tidak sama sekali. Ini adalah pilihan sahaja kepada ahli-ahli Shopper (SH) YANG INGIN JANA INCOME PASIF DENGAN FINGO. Jika tak UPGRADE anda tetap boleh shopping seperti biasa, cuma anda TIDAK DAPAT KELEBIHAN SHOPPING SEBAGAI PREFERRED SHOPPER(PS) sahaja. Selepas anda selesai baca artikel ini sehingga habis, anda mungkin pertimbangkan untuk upgrade akaun SHOPPER anda ke akaun PREFERRED SHOPPER.

Cara untuk upgrade ke PREFERRED SHOPPER ialah dengan membuat belian salah satu Gift Pack, sekali sahaja. Anda boleh klik artikel kami DI SINI untuk panduan upgrade dari Shopper ke Preferred Shopper.

Selepas upgrade, apa kelebihan besar yang anda dapat?Bila anda telah berjaya upgrade, status akaun anda akan bertukar dari Shopper ke Preferred Shopper. Anda akan dapat kod dan link invite untuk anda share ke social media dan sebagainya. Seterusnya anda akan dapat beberapa kelebihan sebagai Preferred Shopper seperti di bawah:

  1. Dapat voucher RM199 
  2. Dapat antara CASHBACK di antara 3% - 40%. Kebiasaan nilai purata CASHBACK bernilai 10% dan bergantung apa barang yang anda beli. Ringkasnya sebagai Preperred Shopper, anda beli barang dalam app FINGO, anda dapat duit.


Sebaik sahaja bergelar Preferred Shopper, anda diberi link affiliate. Tugas anda hanya sebarkan link kepada sesiapa sahaja. Bila mereka register, mereka akan bersahabat dengan anda selamanya dalam application FINGO ini!! di mana apa yang dibeli oleh mereka pada hari ini atau pada masa hadapan, anda akan dapat 10% berdasarkan harga yang mereka beli. Sampai bila anda dapat insentif 10% ini? Anda akan dapat sampai bila-bila iaitu selagi mereka membeli menggunakan application Fingo, anda akan terus dibayar oleh Fingo. Cuba bayangkan potensi pendapatan yang bakal anda dapat sekiranya anda berjaya rekemen 1000 orang sebagai shopper di Fingo?? 

Di sinilah bermulanya terjadi ALIRAN TUNAI MASUK TANPA HENTI KE AKAUN ANDA. InsyaAllah gaya hidup anda semakin berubah dan apa yang diimpikan semakin mudah tercapai.

OKAY, manfaat seterusnya jika mereka(shopper) bercadang nak jadi macam anda(PREFERRED SHOPPER), mereka juga akan lalui proses upgrade. Apa yang anda dapat jika mereka upgrade? Anda akan terima insentif pengaktifan sebanyak RM50!

Sekiranya semakin ramai sertai program affiliate dengan anda dan dalam network anda, anda akan berpeluang meningkat ke status Affiliate Marketer (AM) dan juga Affiliate Trainer (AT). Sebagai Preferred Shopper pun income anda boleh capai 3 hingga 4 angka dengan mudah.

Seterusnya, sekiranya anda berjaya capai status Affiliate Marketer (AM) dan juga Affiliate Trainer (AT), anda bakal cipta 4 hingga 5 angka setiap hari dengan mudah.


Rebut peluang sedia ada!!Teknologi e-commerce yang SUPER OHSEMMM dah ada depan mata, anda manfaatkan sebaik mungkin untuk anda adaptasi dalam kehidupan anda dan masyarakat sekeliling. Tindakan dan keputusan yang anda buat sekarang akan mengubah nasib anda pada masa hadapan. 

Sekiranya anda belum daftar sebagai SHOPPER di FINGO, anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO.  Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses.http://bit.ly/SmartFINGO

https://www.facebook.com/fingoaffiliates/

left-sidebar

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE