PREFERRED SHOPPER FINGO | FINGO ECOMMERCE

PENGENALAN

Preferred Shopper (PS) ialah seorang Shopper yang sudah membeli 1 produk Gift Pack sekali seumur hidup yang bernilai RM199.
Kelebihan atau manfaat sekiranya anda berjaya menjadi seorang Preferred Shopper:

 1. Dapat produk FINGO pada harga yang sangat berbaloi semasa pembelian Gift Pack bernilai RM199. 
 2. Preferred Shopper dapat 16 keping Voucher Diskaun yang boleh anda guna untuk membeli belah bernilai RM204 – tarikh luput 180 hari (atau RM398, RM498 – bergantung kepada promosi semasa Fingo).
 3. Dapat insentif 10% Team Development Rewards. 
 4. Memiliki referral link dan QR kod referral untuk buat bisnes Fingo melalui media sosial. 
 5. Preferred Shopper seperti SH dapat berbelanja di Fingo dengan pilihan ribuan jenis produk. 
 6. Berbeza dengan Shopper, Preferred Shopper boleh memperkenalkan orang lain menjadi ahli Fingo dan akan mendapat insentif pengaktifan bernilai RM50 bagi setiap Preferred Shopper baru yang dia perkenalkan dan insentif ini dibayar secara Realtime (serta merta). 
 7. Preferred Shopper melayakkan ANDA menjadi usahawan Fingo yang sah.
 8. Dapat fungsi-fungsi bisnes yang lengkap di dalam sistem Fingo.
 9. Menjana pendapatan melalui program cash back 10%, 14% atau 15.6% dari jumlah pembelian SH & PS (bergantung kepada kedudukan semasa ANDA).
 10. Menjana pendapatan melalui program member get member dengan bayaran bonus sebanyak RM50, RM100 atau RM135 (bergantung kedudukan semasa ANDA).
 11. Menikmati harga VIP ketika membeli belah.
 12. Berpeluang melakukan kerjaya dalam Fingo untuk mencapai kedudukan Affiliate Marketer (AM) & Affiliate Trainer (AT) – untuk bayaran komisyen dan bonus yang lebih tinggi.
 13. Panduan dan latihan dalam bentuk Video disediakan.
 14. Group bantuan Whatsapp & Telegram disediakan. Bantuan ayat copy & paste disediakan beserta skrip yang mudah untuk anda ikuti.
 15. Ebook panduan untuk ANDA berjaya dalam Fingo ini disediakan untuk anda baca, faham, ikut dan buat sahaja.
 16. Peluang untuk ANDA jana RM1,000 sehari atau RM30,000 sebulan!


Sekiranya anda belum daftar sebagai SHOPPER di FINGO, anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO.  Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses. Sebaik sahaja pendaftaran anda sukses, anda boleh upgrade sebagai Preferred Shopper.http://bit.ly/SmartFINGO

https://www.facebook.com/fingoaffiliates/

left-sidebar

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE