KELEBIHAN SHOPPING DI FINGO APP | FINGO ECOMMERCE™
Di FINGO, jika anda nak jadi pembeli atau shopper anda tak perlu upgrade kepada Preferred Shopper. Jadi, anda boleh shopping kat platform FINGO dengan mengunakan apps FINGO seperti shopping kat mana-mana platform ecommerce yang lain. Antara kelebihan shopping di app FINGO yang paling best adalah barang atau produk lebih murah berbanding platform e-commerce yang lain.  Nanti anda boleh buat perbandingan harga dengan platform-platform e-commerce lain yang terdapat kat Malaysia. 

Mengapa harga barang atau produk lebih murah di FINGO? Jawapannya sebab FINGO order barang direct dari kilang tanpa orang tengah. Bagi memudahkan kerja anda, pihak kami berikan beberapa produk yang dijual di FINGO dan nilainya jauh lebih murah berbanding platform-platform e-commerce lain.NANTI DULU, tahukah anda selain anda shopping dengan harga murah di FINGO, anda juga boleh jana income lumayan melalui app FINGO. Bagaimana caranya??

Jika anda nak jana income di FINGO sambil bershopping, anda MESTI kena upgrade ke Preferred Shopper dengan membeli salah satu pakej barangan Prefferred Product yang berharga RM199.


Anda tak rugi apa-apa pun jika upgrade ke Preferred Shopper sebab anda akan dapat:
  1. Pakej barangan Prefferred Product yang anda beli
  2. Link untuk anda promote dan mulakan jana income lumayan bersama FINGO
  3. Baucer bernilai RM199 + RM5 untuk berbelanja di FINGO


So jangan tunggu lagi. Upgrade segera ke Preferred Shopper untuk melayakkan anda menjana income dengan fingo. Bukan bisnes modal juta-juta! Modal kecil RM199 sekali seumur hidup dan anda akan dapat barang, dapat 10% Cashback, dapat link usahawan Fingo.


  • shopping di LLazada anda hanya dapat barang
  • shopping di Shhopee anda hanya dapat barang
  • Tetapi shopping di Fingo anda dapat segala-galanya dan orang lain shopping pun anda dapat 10% pasif income. Pilihan ditangan anda!


Ayuh bina pendapatan pasif anda hari ini juga. Jangan bertangguh lagi. 

Anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO.  Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses.http://bit.ly/SmartFINGO

https://www.facebook.com/fingoaffiliates/

left-sidebar


OKlah, kalau nak cerita kelebihan Fingo memang tak ada kesudahannya dan anda boleh hubungi kami melalui whats app di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya!


https://ecommercefingo.wasap.my/


Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN!


https://www.facebook.com/fingoaffiliates/


"Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan. Tuan dan puan boleh join sesiapa sahaja leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya? Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! Insyaallah 100% dijamin menjadi sekiranya tuan dan puan ikut step dan strategi yang saya berikan nanti. Ciptalah kejayaan bermula dari sekarang!"

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE