CARA BUAT DUIT DENGAN APPS FINGO | JANA PENDAPATAN DENGAN FINGO

Apa cabaran social ecommerce pertama di Malaysia ini?

Ramai Orang tak percaya dan ramai orang cakap scammer! Mohon BACA sampai HABIS DULU okay. Situasi sekarang orang duduk rumah diam diam masa PKP dan orang tetap berbelanja dan tunggu barang sampai. Konsep bisnes di Fingo mudah sahaja iaitu share info produk di wall facebook boleh dapat jualan digital. Ianya merendahkan kos iklan berbayar dan kos iklan jadi kosong sen sebab semua suka share sekarang.

Di Fingo, kita ada kedai sendiri, membina perniagaan melalui social ecommerce mencari pembeli dengan barang diuruskan oleh Fingo.

  • Fingo tanggung kos penghantaran 
  • Fingo tanggung kos voucher 
  • Fingo tanggung kos barang rosak 
  • Fingo tanggung kos gudang
  • Fingo tanggung kos kastam
Kerja kita hanya share link kedai online kita dengan cara picit picit atau tekan share setiap item produk di social media. Sangat mudah. Salah ke kita guna modal rendah untuk berniaga digital marketing melalui platform social ecommerce ?

Kadang-kadang kita kena belajar dari orang lain untuk tahu lebih detail tentang perniagaan atas talian social ecommerce ini terlebih dahulu sebelum kita ikut ikut orang cakap scam. Kena fahami betul-betul konsep ecommerce. Sekarang, ramai Shopper picit picit membeli secara atas talian ini dan orang terpaksa belajar dan terpaksa pandai berbelanja online.

Jom lihat betapa besarnya potensi perniagaan di FINGO



Kalau user team masing-masing ada 10 ribu orang. Setiap seorang berbelanja di Fingo (beli apa apa pun) RM100 sebagai contoh. Kita dapat cash back average 10% !!


10,000 orang x beli barang RM100 = Hasil jualan team fingo dapat RM1,000,000
Cash back (average) 10%
RM1,000,000 x 0.1= RM 100,000!!
Kalau pun RM100,000 tu total untuk setahun pun bersamaan dengan RM8,333 sebulan!! Gaji siapa sebulan RM8k macam tu??? Anda NAK TAK gaji RM8k sebulan???



Jadi, bagaimana dia dapat imcome banyak tu?

Mudah sahaja. Anda hanya ikut step di bawah:

  1. upgrade akaun anda dari free shopper kepada vip/preferred shopper.
  2. Anda sudah jadi boss e hypermart anda sendiri.
  3. Anda punyai link anda sendiri
  4. Anda boleh iklan dan daftarkan rakan2 anda seramai mungkin untuk berbelanja di e-hypermat Fingo anda
  5. Anda just fokus preferred product sahaja kerana % nya sangat besar.
  6. lebih cepat/aktif/tindakan anda lebih BESAR cashback anda dapat.





Ayuh bina pendapatan pasif anda hari ini juga. Jangan bertangguh lagi. 

Anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO.  Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses.



http://bit.ly/SmartFINGO





https://www.facebook.com/fingoaffiliates/

left-sidebar


OKlah, kalau nak cerita kelebihan Fingo memang tak ada kesudahannya dan anda boleh hubungi kami melalui whats app di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya!


https://ecommercefingo.wasap.my/


Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN!


https://www.facebook.com/fingoaffiliates/


"Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan. Tuan dan puan boleh join sesiapa sahaja leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya? Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! Insyaallah 100% dijamin menjadi sekiranya tuan dan puan ikut step dan strategi yang saya berikan nanti. Ciptalah kejayaan bermula dari sekarang!"


Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE