KELEBIHAN FINGO | APA ITU FINGO E-COMMERCE

 


Untuk berjaya di FINGO, jangan bina alasan kerana manusia yang kaya dengan alasan tidak akan berjaya dalam apa-apa bisnes! Ada sedikit perkongsian cerita pendek (chat mesej) antara Ali & potential customer nya.

Kesimpulannya ini adalah ATTITUDE yang masih sama, tak cukup terdesak untuk berjaya, takde keinginan yang cukup tinggi, mencipta ALASAN sahaja & sifat MALAS yang masih menebal untuk berusaha serta tak nak berubah lagi.


JOM RENUNG DIALOG DI BAWAH. SEMOGA SIKAP ANDA BERUBAH SELEPAS MERENUNG DIALOG DI BAWAH DAN MENJADI JUTAWAN FINGO. INSYAALLAH


Customer:  Bang...saya nak sangat ubah hidup dan ubah ekonomi keluarga.... RM199 pon saya takde sekarang ni.

Ali: Dah berapa lama kerja?

Customer: baru 9 tahun bang

Ali: boleh tahan lama juga dah kerja tu... RM199 pon takde simpan? Parah ni boss

Customer: Betul bang.... sebab tu la saya rasa saya kena buat kerja extra atau berniaga

Ali: kalau dah 9 tahun keja dan boss takde simpanan RM199.... ada tak gerenti tahun depan boss boleh simpan duit RM199 untuk start berniaga?

Customer: tak tahu bang....mungkin ada atau mungkin takde... tiada gerenti juga dapat simpan duit RM199 tu tahun depan.

Ali: okay saya boleh tolong boss untuk start buat income TANPA MODAL & TIADA RISIKO....boss nak tak?

Customer: ehhh nak la bang....giler saya kalau kata taknak. Camner tu??

Ali: saya ada 2 produk yang saya nak boss share kepada kawan-kawan di media sosial iaitu produk madu & pisau... boss hanya copy paste ayat saya bagi dan buat setiap hari... post aje di fb group, fb marketplace, fb story, ig, whatsapp group, whatsapp status atau mana-mana tempat yang boss boleh promo produk madu & pisau.... kalau laris dan terjual saya bagi boss RM50 incentive/produk.

Customer: menarik juga tu boss, takde modal tapi promot dan laku dapat RM50... best best ni tapi saya MALU la boss & TAK PANDAI nak post.

Ali: oooo klu mcm tu boss.... lupakan jer la niat nak ubah hidup dan ekonomi keluarga tu selagi boss BERALASAN. Mula-mula tadi alasan TAKDE MODAL, lepas saya nak bantu sekarang ni ada alasan MALU & TAK PANDAI pula. Apa-apa pon nasihat saya, jangan merungut, jangan komplen, jangan salahkan sesiapa...bersyukur banyak dengan apa yang kita ada sekarang ni, insyaAllah ada la tu rezeki boss nanti tu.

MORAL OF THE STORY, NAK BERJAYA JANGAN CIPTA BANYAK ALASAN


So, apakah FINGO ECOMMERCE?


Betul ke app ini boleh buat duit? Anda mesti sampai ke blog post ini sebab nak tahu cara buat duit dengan Fingo Apps bukan? So post kali ini saya nak review sedikit tentang aplikasi Fingo. Aplikasi buat duit yang sedang hangat di Malaysia sekarang! Tapi persoalannya betul ke atau tipu?

Bagi yang tak tahu aplikasi Fingo yang berasal dari negara China ini merupakan aplikasi e-dagang hampir sama seperti Shopee dan Lazada, dimana anda boleh menjana pendapatan sampingan dengan handphone anda melalui program Cashback dan Program Affiliate yang mereka tawarkan.

So, sebelum anda boleh buat duit melalui apps ini, apa yang anda perlu anda lakukan adalah, download dulu aplikasi ini ke smartphone anda secara percuma di Google Play Store.

Next, selesai muat turun, install apps dan buat pendaftaran akaun fingo anda. Jika anda adalah pengguna baru anda berpeluang untuk menerima baucer bernilai RM5 dan pelbagai baucer lain di fingo.

Fingo – Selain sebagai tempat membeli belah secara online online, anda juga sebenarnya boleh menjana pendapatan sampingan melalui aplikasi ini dengan menyertai program affiliate fingo dengan menaik taraf akaun anda dari SHOPPER (SH) ke PREFFERED SHOPPER (PS).

So, rahsia utama menjana pendapatan melalui aplikasi ini adalah dengan menyertai program PS fingo, dengan menyertai PS anda menerima 10% cashback daripada setiap pembelian anda melalui aplikasi ini, selain itu bagi setiap referal anda yang membuat pembelian anda turut menerima 10% daripada pembelian mereka.

Yang menarik apabila referal anda menaik taraf akaun dari SHOPPER (SH) ke PREFFERED SHOPPER (PS), anda akan menerima ganjaran wang tunai RM50.00 untuk setiap referal anda yang menaik taraf akaun mereka.

So, jika anda berminat nak dapatkan pendapatan sampingan online, pastinya fingo app merupakan salah satu tempat yang boleh anda cuba, sesuai untuk pelajar, surirumah, pesara dan sesiapa sahaja yang nak cari kerja part time online di rumah saja.






Ayuh bina pendapatan pasif anda hari ini juga. Jangan bertangguh lagi. 

Anda boleh klik button di bawah untuk buka akaun Shopper secara percuma. Paling best, sebaik sahaja pendaftaran berjaya, anda akan dapat percuma baucer tunai RM5 dari FINGO.  Pendaftaran akaun shopper sangat MUDAH, biasanya pendaftaran tak sampai 3 minit dah sukses.



http://bit.ly/SmartFINGO





https://www.facebook.com/fingoaffiliates/

left-sidebar


OKlah, kalau nak cerita kelebihan Fingo memang tak ada kesudahannya dan anda boleh hubungi kami melalui whats app di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya!


https://ecommercefingo.wasap.my/


Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN!


https://www.facebook.com/fingoaffiliates/


"Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan. Tuan dan puan boleh join sesiapa sahaja leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya? Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! Insyaallah 100% dijamin menjadi sekiranya tuan dan puan ikut step dan strategi yang saya berikan nanti. Ciptalah kejayaan bermula dari sekarang!"

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE