APAKAH FINGO

TERBONGKAR!!!
HANYA KONGSI LINK APPS ECOMMERCE FINGO MAMPU HASILKAN INCOME 4 HINGGA 5 ANGKA SEBULAN!!



Apakah Fingo?

  1. FINGO adalah satu Apps Ecommerce terbaru di Malaysia seperti LAZADA dan SHOPEE. Lebih menarik lagi, sistem Ecommerce FINGO mampu memberi INCOME YANG LUMAYAN KEPADA ANDA.
  2. FINGO dicipta oleh 3 bekas top executive Ali Baba (anak murid Jack Ma) dengan target market South east Asia. Fingo Malaysia dan Singapura officially dilancarkan pada Julai 2019. Fingo adalah platform e-dagang sosial yang baru, sah, dan sepenuhnya dibiayai dengan model S2B2C
  3. Fingo komited untuk memilih produk yang murah dan berkualiti dari Taobao dan Tmall dari luar negara untuk pasaran di Malaysia
  4.  
    Fingo diketuai oleh Yi Jianping, bekas eksekutif teratas Alibaba untuk mewujudkan pelaburan modal utama yang sah untuk pelaburan e-Commerce platform dengan menggunakan pengedaran sumber komuniti



    Majlis Pelancaran Applikasi Fingo


Untuk memudahkan pengguna di Fingo, Fingo telah membuat banyak subsidi mengenai komoditi dan kesannya semua pengguna Fingo dapat membeli barangan yang lebih murah. Fingo turut menawarkan banyak kupon kepada pengguna baru. Jadi, sebenarnya Fingo membantu untuk mempromosikan barangan dan juga memberi manfaat kepada semua pengguna yang menggunakan platform Ecommerce Fingo.

Anda boleh rujuk gambar rajah di bawah kenapa harga produk di Fingo jauh lebih murah berbanding platform online yang lain. Fingo beli produk secara terus dari kilang tanpa melalui distributor, vendor atau retail. Produk tersebut dapat dijual secara terus dijual kepada shopper. Banyak penjimatan berlaku di Fingo!! 



CIRI-CIRI PRODUK DI FINGO

  1. Produk membeli-belah keperluan semua
  2. Yuran penyertaan yang murah tidak membebankan
  3. Tidak memerlukan kemahiran teknikal
  4. Sesiapa saja di Asia Tenggara boleh sertai
  5. Repeat sale yang mudah dan tinggi
  6. Dijalan secara 100% Internet mobile


7 SEBAB KENAPA ANDA SERTAI FINGO

  1. Peluang perniagaan passive income yang mudah dan ringkas.
  2. Memberikan pendapatan tambahan pasif di kala ekonomi tidak menentu.
  3. Menyediakan peluang pekerjaan dari rumah dengan Internet dan smartphone.
  4. Mengelakkan dan membantu situasi kesukaran ekonomi kepada rakyat Malaysia dan Asia Tenggara.
  5. Menyelesaikan masalah tekanan harga barang yang menaik dengan inflasi tinggi.
  6. Membasmi pengangguran di kalangan muda mudi walaupun lepasan universiti.
  7. Tidak perlu modal besar berbanding dengan perniagaan kovensional yang kos mahal.

Peluang Bisnes Ecommerce Fingo Terkini!



Ya, kita semua tahu, setiap platform ecommerce yang seperti Shopee, Lazada, Ebay tak pernah mengecewakan pelanggan dan inilah peluang terbaik bagi anda yang sedang membaca website ini untuk menjadi yang terawal bersama fingo dan menghasilkan income pasif BERIBU-RIBU setiap bulan! Dengan cara yang unik, Fingo telah membuka peluang kepada pelanggan untuk bergabung menjadi ahli keusahawanan bersama Fingo!

Di FINGO, anda membeli untuk berjimat. Berkongsi untuk penghasilan INCOME!! 
Menarik Tak??


Apa yang buat anda begitu yakin dengan Ecommerce FINGO ini?


Tak sampai setahun diperkenalkan iaitu dalam tempoh beberapa bulan sahaja, kini FINGO sudah mempunyai 500,000 pelawat yang melihat dan juga sedang mendownload Apps Fingo!
Kebanyakan mereka ini adalah pelanggan dari Lelong, Lazada, Shopee, Mudah dan juga Ebay yang sudah biasa dengan platform Ecommerce dengan tujuan MAHU MEMBELI, MAHU MENCARI PELUANG NIAGA, MAHU BUAT DUIT!!!

Pelawat yang ramai memberi hasil yang lumayan bagi mereka yang bijak mengambil peluang dalam platform ecommerce FINGO ini!!

Anda boleh Download Apps Fingo secara PERCUMA sahaja di handphone anda untuk melihat barangan dan tawaran harga dari pihak FINGO.



Apa lagi yang menarik berkenaan Ecommerce Fingo??


Dalam berbisnes dengan FINGO ni tak la susah sangat pun. Sebab utama ia adalah platform ecommerce. Anda nak berbisnes atau tak ia tetap mempunyai pelanggan, kerana banyak sekali barangan keperluan yang dijual dalam FINGO ni dan harganya juga berpatutan!

Buat bisnes FINGO ni tak perlu pun letak gambar produk, maklumat produk, nombor handphone anda dan sebagainya, kerana di FINGO semua produk sudah disediakan oleh pihak FINGO! Mana nak cari platform ecommerce macam ni kat Malaysia..

Kita hanya berkongsi link produk di media sosial FB, whatsapp, Telegram dan IG, letak sedikit perkataan santai-santai, bila mereka berminat mereka akan membeli dan untuk membeli mereka kena mendaftar terlebih dahulu, apabila sudah mendaftar dan membeli buat bayaran kepada pihak fingo. Anda akan dibayar mengikut point yang fingo sediakan!

1 point bersamaan RM1 Ringgit Duit Malaysia. Dalam satu-satu barang yang dijual mempunyai point-point berbeza, lagi mahal barang tersebut lagi banyak point yang anda dapat. Bukan itu sahaja anda juga akan mendapat kupon RM5, RM10, RM30, RM50, RM100 yang boleh anda sendiri untuk membeli barangan yang anda minat!




BAGAIMANA SAYA NAK BUAT DUIT HARIAN DENGAN FINGO ?


Daftar sebagai SHOPPER dan UPGRADE kepada PREFERRED SHOPPER dalam FINGO. Kenapa perlu upgrade kepada PREFERRED SHOPPER?? Apabila anda upgrade sebagai PREFERRED SHOPPER (PS), anda dibayar RM50 komisyen untuk setiap affiliate PS member dan 10% komisyen daripada setiap pembelian shopper dan PS dalam group anda. Tiada maintenance bulanan!! Ada lagi income lebih power selepas itu! Jom pihak kami buat kiraan ringkas kat anda

Contoh :

Bila ada ada link sendiri, kawan-kawan yang sign up atas link anda akan bergelar SHOPPER..

APA YANG BERLAKU LEPAS TU?

Akaun bank anda akan KEMBUNG... poket anda akan KEMBUNG dengan 💰💰💰💰💰💰

MENGAPA?? Ini sebabnya :

✅ Kawan 1 beli barang harga RM50.. kita dapat 10%

✅ Kawan 2 beli barang harga RM7.80.. kita dapat 10%

✅ Kawan 3 beli barang harga RM170.. kita dapat 10%


Jika 100 orang... jika 500 orang... jika 1000 orang membeli??

ITU SEMUA PUNCA-PUNCA ANDA AKAN BEBAS DARI HUTANG... SEBAB HARI-HARI ADALAH HARI RAYA..

OKlah, kalau nak cerita kelebihan fingo memang tak ada kesudahannya dan akan menjadi panjang lebar pula tulis dalam website bisnes fingo ni!Anda boleh hubungi kami melalui whats app atau join group Telegram di bawah. InsyaAllah kami bantu anda hingga berjaya!



https://ecommercefingo.wasap.my/



https://t.me/joinchat/B2ZgkheCsE2-FJVJfmyHiQ


Jumpa anda di PUNCAK KEJAYAAN!



"Pilihan di tangan tuan dan puan! Tiada paksaan. Tuan dan puan boleh join sesiapa sahaja leader yang tuan dan puan suka. Persoalannya bolehkah mereka itu mahu membantu tuan dan puan dari tak tahu apa-apa sehingga berjaya? Kali ini tuan dan puan lebih beruntung mendapat leader yang betul-betul mahu membantu tuan dan puan sehingga berjaya. Yakinlah saya mempunyai pengetahuan & ilmu tentang tindakan yang perlu dibuat untuk saya serta tuan dan puan berjaya! Insyaallah 100% dijamin menjadi sekiranya tuan dan puan ikut step dan strategi yang saya berikan nanti. Ciptalah kejayaan bermula dari sekarang!"full-width

Pages

2020 COPYRIGHT by FINGO ECOMMERCE